PROIECT Raducu

ECHIPA pentru Raducu

RADUCU ARE 10,5 ANI SI LA VARSTA DE  2 ANI SI 7 LUNI A FOST DIAGNOSTICAT CU AUTISM (O TULBURARE NEUROBIOLOGICA, FOARTE GRAVA, CARE AFECTEAZA COPILUL IN TOATE ARIILE DE DEZVOLTARE). IN URMA ACESTUI DIAGNOSTIC NE-A FOST RECOMANDAT UN PROGRAM INDIVIDUALIZAT CARE CUPRINDE TERAPIA ABA, TERAPIE COMPORTAMENTALA,LOGOPEDIE, APROXIMATIV 8H/ZI, PE O PERIOADA NEDETERMINATA. DIN PACATE ACEASTATERAPIE, SINGURA CARE A DAT REZULTATE, ESTE FOARTE COSTISITOARE. COSTURILE LUNARE SE RIDICA LA SUMA DE 1000 EURO. IN ACEASTA SUMA INTRA:

-logopedie

-terapia ABA

-terapie ocupationala

-alte activitati de grup pentru socializare si integrare.

DACA DORESTI SA FII ALATURI DE RADUCU SI SA-L SUSTII IN RECUPERAREA LUI, INTRA IN ECHIPA pentru RADUCU.

NE DORIM SA STRANGEM UN NUMAR CAT MAI MARE DE SUSTINATORI, CARE LUNAR SA NE AJUTE SA STRANGEM SUMA DE 4000 LEI NECESARA TERAPIEI DE RECUPERARE.

CE TREBUIE SA FACI?

-STABILESTE O SUMA CE NU-TI AFECTEAZA BUGETUL LUNAR

-STABILESTE DATA LA CARE SA FACI ACEASTA DONATIE

-LUNAR LA DATA STABILITA DONEAZA IN CONTUL ASOCIATIEI LUPTAM IMPOTRIVA AUTISMULUI RO 85 BTRL 04301205 U 3918900 lei  SUMA STABILITA.

DACA ESTI DE ACORD VEI FI TINUT LA CURENT CU TOATE PROGRESELE PE CARE LE FACE RADUCU. ASTA INSEAMNA CA IN MOMENTUL IN CARE TE-AI HOTARAT SA INTRI IN ECHIPA pentru  RADUCU, SA NE TRIMITI PE elena@raducu.ro, DATELE DE CONTACT (NUME,PRENUME, EMAIL, TELEFON). SI SPERAM, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, RADUCU SA AJUNGA SA-TI MULTUMEASCA PERSONAL.

Descarca in format PDF: ECHIPA pentru Raducu